Гледайки снимките на тази красива и стройна жена, едва ли

...
Гледайки снимките на тази красива и стройна жена, едва ли
Коментари Харесай

72-годишна баба на 4 внуци остана вечно млада, защото премахна 1 продукт от менюто си

Гледайки фотосите на тази красива и стройна жена, надали някой може да дефинира възрастта ѝ. Австралийката Каролин Харц има прелестна фигура и блестяща кожа, на която даже доста млади девойки могат да завиждат. Няма да повярвате, само че тази невероятна жена навърши наскоро 72 години! Тя има три деца и четирима внуци. За разлика от доста звезди, Каролайн не крие тайната на младостта си и зрелищния си тип.

Това е захарта, макар че през целия си живот е била любителка на сладкото. Причината за отхвърли от захарта е, че когато навършва 40 годишни Каролин е диагностицирана с влечение към диабет. Жената почнала да употребява подсладители, само че траяла да се любува на тестени артикули, най-много бисквити, към които тя била пристрастена още от детството.

Трудно ли е отказването от захарта?
В многочислени изявленията госпожа Харц не крие обстоятелството, че решението да промени радикално метода си на живот и хранене не било елементарно. Тя била елементарна жена, която не следяла за количеството захар в употребяваните храни.
В началото всичко ѝ изглеждало безвкусно, само че здравословните проблеми наклонили везните в интерес на отхвърли от сладкото. За нейна изненада тя скоро забелязала, че усетът и ароматът на храната и напитките станали по-изразителни и естествени. Кръвната захар се нормализирала.

Сега, на 72 години дамата наподобява доста по-млада от връстниците си, само че по-важното е, че тя е по-здрава. Каролин твърди, че всеки може да одобри решението за смяна и след 50 години не е късно да обърне внимание на питателните си привички.

Възможно ли е да се поддържа съвършена форма след 50?
Много дами, изключително тези с деца, имат вяра, че фигурата на госпожица е окончателно изгубена. Те се отхвърлят и не се стремят да трансформират нищо в живота си. Каролин е уверена, че всеки човек би трябвало да предприеме всички нужни стъпки, с цел да резервира здравето и хубостта си, а превъзходната ѝ фигура може да послужи като образец за вярно отношение към себе си.
Разбира се, след 50 години е толкоз мъчно да измененията живота си и да останете във форма по-трудно, в сравнение с след 40, само че е допустимо, в случай че сте подготвени да работите върху себе си.

С възрастта метаболизмът се забавя и това значи, че с изключение на отводът от захарта, би трябвало да се употребява здравословна храна, доста зеленчуци, плодове и фибри. Също толкоз значимо е да се управлява количеството употребявана храна. Каролин мощно предлага да забравите бързането по време на хранене. Опитайте се да се насладите на всяка глътка, всяка хапка на храна и това ще помогне за понижаване на риска от преяждане.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР