Гледайки парламентът отвътре не го виждам по по-различен начин от

...
Гледайки парламентът отвътре не го виждам по по-различен начин от
Коментари Харесай

Томислав Дончев към ПП-ДБ: И ние можем да номинираме Бойко Борисов за премиер

Гледайки Народното събрание от вътрешната страна не го виждам по по-различен метод от хората извън. В България има ли болшинство за бързо приемане на естествен бюджет? Той да не задлъжнява страната, да обезпечи път на България към еврозоната, да покрива главните потребности, да следва главните цели на страната. За да се одобри подобен бюджет са нужни напъните. Свиването на 6 милиарда лв. недостиг изисква групови старания. Това съобщи зам.-председателят на Томислав Дончев в предаването „ Панорама “ по Българска национална телевизия.

„ По голяма част от тематиките имаме съгласие. Не е редно вторият да предложи кабинет с напълно титулярен лидерски състав и да каже: Подкрепете ни. Подходът е казусът, не имената. По силата на коя политическа логичност вторият ще каже на първия: Ти ще гледаш в профил, ние ще си излъчим държавно управление. Поемането на отговорност става с присъединяване във властта “, акцентира той.

Дончев счита, че най-разумно би било експертно държавно управление, подкрепено от двете политически сили.

„ В момента има пожар, а ние вместо да хванем да го гасим си вършим фотография и пускаме сирените “, разказа политическата обстановка сега Томислав Дончев  Томислав Дончев Томислав Пейков Дончев е български политик от партия ГЕРБ, заместител.

„ Всички би трябвало да създадем компромис, само че би трябвало да има някаква съизмеримост. Не е редно единствено един да прави компромис. Според политическата логичност по-малкият прави повече взаимни отстъпки. В политиката е огромна неточност да се водиш от това, което ти шушукат най-радикалните симпатизанти. Посоката се задава от водача “, сподели зам.-председателят на.

„ Време е за мъдрост, всеки да отстъпи от политическото его и нарцисизъм. Има доста неща за извършване. Огледалният метод е ние да бяхме номинирали Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г за министър-председател, както и знакови фигури от първия ешелон. Подходът е сгрешен “, сподели още Дончев.

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР