Гледам на всичко това с ужас. Не е редно в

...
Гледам на всичко това с ужас. Не е редно в
Коментари Харесай

Марк Кадин: Обединяването на Запада ще вбеси двойно Путин

" Гледам на всичко това с смут. Не е редно в 21 век да има бомбардиране, гърмежи, стотици хиляди бежанци. Няма опрощение нито в политика, нито в стопанска система за това, което се случва в Украйна ". 

Това сподели пред БНР Марк Кадин, началник на Симфоничния оркестър на БНР, съветски диригент, роден в Украйна. Семейството му е в Украйна, само че в район, в който към момента е умерено. 

" Хората в Русия не знаят какво се случва в Украйна . Има цензура, медиите са подвластни. Картината наподобява като интервенция. Думата " военна " е неразрешена, няма информация за жертви. Роднините на починалите съветски бойци не знаят нищо за тях , няма от кое място да получат информация ". 

В предаването " 12+3 " Кадин цитира данни от социологически изследвания, че единствено 25% от руснаците са против ръководството на Путин , 25% нямат мнение, а 50% поддържат политиката на съветския президент. 

" Не можете да разберете какъв брой мощна е пропагандата в Русия. Има напън върху всички медии. Няма различни отзиви . Има единични случаи на митинг. Но всяко мнение, друго от това на управляващите, се назовава екстремизъм. Хора поради афиш с надпис " Спрете война " отиват в пандиза... Лошото е, че в този момент руснаци и украинци ще са врагове дълги години ". 

Според него обединяването на Запада ще вбеси двойно Путин

" Ако могат, единствено доближените на Путин - трима-четирима индивида, могат да го убедят да спре . Той желае да наподобява като господ, като решител на ориси, евентуално става дума за вътрешни комплекси ". 

Интервюто с Марк Кадин можете да чуете в звуковия файл. 
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР