Гледахме внимателно новините, брато, но там не видяхме това, което

...
Гледахме внимателно новините, брато, но там не видяхме това, което
Коментари Харесай

Крият голяма бомба в българския Фуйсбук! Кой и защо изтри най-голямата страница – тази на Пабло Ескобар!?

Гледахме деликатно новините, брато, само че там не видяхме това, което ни интересуваше. Превъртяхме всички канали, само че без триумф. Никой не загатна нищо за страницата на Пабло Ескобар във Facebook. Защо не е дейна? Какво да вършим в този момент? Мамка му, пробват се да ни вземат дребното читави и безвъзмездни неща, които са ни останали. А хуморът на Пабло бе едно от тях.

Този Марк Зукърбърг с изключение на, че ни взима персоналните данни, ни краде и усмивката. Оказа се, че чичо Ескобар не си губи времето и към този момент работи по нов план. Все по този начин законен. Доколкото имаме информация, администраторите и редакторите са отпътували в чужбина, където работят по страница, която можеш да намериш във Facebook.

Обещават, че и новият план ще продължи да подкрепя българската музика, да се занимава интензивно с щедрост и да носи положително въодушевление. А ние му пожелаваме триумф, тъй като му се кефим откровено. А ни е писнало от завист и злоба. Искаме всички да се развиват в вярна посока, да бъдат ангажирани с планове, които носят въодушевление и които ни изваждат от сивото всекидневие. Наздраве, дон Пабло! Наздраве, брато!

БРАТО.БГ
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР