Главоболието най-ефективно се третира с лекарства, предписани от невролог. Въпреки

...
Главоболието най-ефективно се третира с лекарства, предписани от невролог. Въпреки
Коментари Харесай

Какво да НЕ ядете при главоболие?

Главоболието най-ефективно се третира с медикаменти, предписани от невролог. Въпреки това боолките могат да се облекчат и благодарение на храна.

Храненето може да провокира мигренна офанзива, само че също по този начин и да я предотврати или най-малко да я омекоти, написа " Локално ".

Храната, съдържаща натриеви нитрити и нитрати може да аргументи, тъй че месните артикули би трябвало да бъдат изключени от менюто. Не се предлагат хранителни артикули с добавки E102, както и подготвени сладкиши , само че също и кисели краставички , без значение дали са домашни или купени.

Като цяло, всички подготвени артикули би трябвало да се изхвърлят от менюто при. Защото освен имат доста нездравословни добавки, само че и рафинирана сол, която може да бъде тласък за. Съответно, потреблението на готварска сол би трябвало да бъде понижено до най-малко.

За хората, които страдат от, не са подобаващи ферментиралите артикули от соя, кисело зеле, остарели сирена, плодове и зеленчуци , които са от няколко дни. Ако имате постоянно главоболие, не яжте месо, което не е прясно.

Така че тайната за попречване на главоболие е доста свежа храна. В допълнение, основни са продуктите, богати на магнезий , тъй че се предлага ежедневното меню да е обогатено със зелени листни зеленчуци, слънчогледови семена, тиквички, зърнени храни, банани, авокадо и риба.
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР