Главоболието е един от здравословните проблеми, които най-пряко се отразява

...
Главоболието е един от здравословните проблеми, които най-пряко се отразява
Коментари Харесай

Молитвата на Йоан Предтеча лекува главоболие и нервно напрежение

Главоболието е един от здравословните проблеми, които най-пряко се отразява на всекидневието ни. Проблемът с главоболието е, че когато ни боли главата ние не можем да свършим нищо друго, до момента в който не се отървем от болката. Не можем да се съсредоточим, даже не можем да мислим дейно. Напрежението е различен проблем, с който всеки от нас се сблъсква всекидневно. Когато сме напрегнат освен се усещаме зле, само че и то може да бъде първоизточник на доста други, разнообразни проблеми. Всеки от нас търси най-бързия и ефикасен метод да се отървем от такива проблеми и то не кратковременно, а за непрекъснато.

Днес ви представяме две молебствия, които могат да ни оказват помощ в битката с тези проблеми. Вярата е в основата на всяко нещо. Дори и на лекуването. Ако ние имаме вяра в силата на молитвата, то обезателно тя ще бъде ефикасна. Първата молитва е: „ Прекланям се пред Тебе, Свети Йоан! Моля се на Небесния Цар, нашия Господ! Моля те, елементарни ми греховете и дай здраве и успокоение на моите близки. Позволи ми да не падам духом. Стани настойник на душата ми и ме избави от заболяването. Аз очистих душата си, мозъкът и тялото, тъй като се разкайвам за греховете си и апелирам за амнистия към Господа. Ще лаская името Ти, Свети Лечителю Йоане, за безконечни времена. Амин! “

Втората молитва също има прелестен резултат, само че би трябвало да бъде произнесена 3 пъти.

Ето и по какъв начин звучи молитвата: „ Прекланям се в молитва пред Тебе, Йоан Кръстителю! Моля се да спасиш душата ми. Искам помощ от Светия Пророк! Аз се апелирам на всички светии на небето, на Божията Майка, Господ и Неговия Син – Исус Христос! О, Свети Йоане, апелирам те, изцели ме и ме отърви от болката. Възхвалям името ти и твоята респект към Господа Бога смятам за мой образец в живота. Избави ме от болката в главата и всички болести, които изтезават тялото ми и душата. За безконечни времена! Амин! “. Разбира се, значимо е да се консултирате и с доктор при дълготрайно главоболие, с цел да бъдете изцяло сигурни в здравето си.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР