Главното разузнавателно управление на Украйна съобщи, че в анексирания Крим

...
Главното разузнавателно управление на Украйна съобщи, че в анексирания Крим
Коментари Харесай

Украйна е унищожила руска ПВО система С-400 в Крим


Главното разследващо ръководство на Украйна заяви , че в анексирания Крим вследствие на детонация е била унищожена зенитно-ракетна система С-400 " Триумф ", заяви съветската работа на BBC.

Според разузнаването е умрял и боен личен състав.

" Като се има поради ограничавания брой такива системи в арсенала на врага, това е мъчителен удар по системата за противовъздушна защита на окупаторите, който ще окаже съществено въздействие върху по-нататъшните събития в окупирания Крим ", се споделя в изказване на министерството..

Сутринта на 23 август в обществените мрежи започнаха да се появяват фрагменти , снимани в западната част на полуостров Крим. На тях се вижда дирек от пушек покрай село Оленевка на нос Тарханкут. Местни поданици също оповестиха за детонация.

Руските управляващи не разясниха случая, само че телеграм каналът Rybar , обвързван с съветското министерство на защитата, даде някои детайлности за офанзивата в Крим.

" Първо два дрона, евентуално Мугин-5, които излетяха от Кривой Рог, се приближиха до полуострова на разстояние 30-40 км и предизвикаха огън от Противовъздушна отбрана. Дроновете бяха свалени, само че съвсем незабавно след изстрелването на зенитни ракети три украински ракети бяха изстреляни от морето ", се споделя в известието. Каналът не загатва следствията от офанзивата, само че разяснява, че на нос Тарханкут са ситуирани няколко военни уреди.
 Руските сили превзеха украинска цитадела в региона на Купянск
Руските сили превзеха украинска цитадела в региона на Купянск

Съобщи представителят на бойната група " Запад " Ярослав Якимкин
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР