Главният вицепрезидент на Apple Еди Кю съобщи, че Apple Music

...
Главният вицепрезидент на Apple Еди Кю съобщи, че Apple Music
Коментари Харесай

Apple Music надмина 60 милиона абонати

Главният вицепрезидент на Apple Еди Кю заяви, че Apple Music е надминал 60 милиона клиенти. Това значи, че известното приложение е придобило още 10 милиона клиенти към последната известна стойност от април, която бе за почти 50 милиона.

"В екосистемата на Apple, Apple Music е услугата за стрийминг номер едно ", акцентира Кю, представен от The Verge. Популярната компания съумя да реализира това бързо повишаване на броя на клиентите си през последните месеци откакто понижи цените на услугите си в Индия, предложи безвъзмезден стрийминг на музика с American Airlines и притегли потребителите на Shazam с безвъзмезден тестови интервал на употреба на Apple Music след премиите Grammy.

Основният съперник на Apple Music, шведска музикална услуга Spotify, предлагаща законен стрийминг на музика от доста лейбъли, в това число Sony, EMI, Warner и Universal продължава да си партнира с разнообразни компании, с цел да сплоти услугите си, в това число с New York Times, Hulu, Samsung и Starbucks.

Същевременно Apple към момента има своите преимущества като предлага относително по-широк набор от песни във всеки род, също така интерфейсът на услугата е елементарен за навигиране и асимилиране и потребителите могат да изтеглят песни, с цел да ги слушат когато нямат Wi-Fi връзка. За разлика от Spotify, която предлага както безвъзмездни, по този начин и платени версии на услугата си, обаче Apple Music дава единствено безвъзмездна пробна версия, преди да е належащо да се регистрирате и да плащате всеки месец абонаментна такса.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР