Главният секретар на МВР Ивайло Иванов да бъде освободен от

...
Главният секретар на МВР Ивайло Иванов да бъде освободен от
Коментари Харесай

Служебният кабинет сменя и главния секретар на МВР


Главният секретар на Министерство на вътрешните работи Ивайло Иванов да бъде освободен от служба предлага Министерският съвет. С това промените по върховете на силовото ведомство към този момент стават три.

В сряда служебният вътрешен министър Бойко Рашков пенсионира административния секретар на ведомството Бойко Славчев. В четвъртък пристигна ред на шефа на инспектората Николай Гешев. Той е бил освободен от поста си по същата наредба от Закона за държавния чиновник, излиза наяве от известието на Министерство на вътрешните работи.

Ивайло Иванов беше назначен за основен секретар на Министерство на вътрешните работи през декември 2018 година. Преди това ръководеше столичната полиция. От 1999 година е заемал управителни длъжности в структурата на Министерство на вътрешните работи, измежду които полицейски пълководец и шеф група в Столична дирекция на вътрешните работи, шеф на районна дирекция Гранична полиция - Драгоман и други

В четвъртък служебният министър-председател Стефан Янев назначи за заместник-министри на вътрешните работи Емил Ганчев, Енчо Мирчев и Венцислав Катинов.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР