Главният съветник на американския президент Доналд Тръмп що се отнася

...
Главният съветник на американския президент Доналд Тръмп що се отнася
Коментари Харесай

САЩ се заканиха на ЕС заради опитите да прави бизнес с Иран

Главният консултант на американския президент Доналд Тръмп що се отнася до националната сигурност на Съединени американски щати - Джон Болтън, предизвести, че Вашингтон ще работи " нападателно и непоколебимо " при налагането на глобите против Иран, даже в случай че би трябвало да се опълчи на Европейския съюз.
Болтън насочи предизвестието, защото Европейски Съюз разгласи, че ще сътвори специфичен механизъм под формата на юридическо лице, с който да бъдат преодолени американските наказания в комерсиалните връзки с Иран. Брюксел даже предложения Русия и Китай да се причислят.
" Вашингтон ще осъществя нападателно и непоколебимо глобите против Иран. Ще следваме развиването на тази конструкция, която към момента не е открита и няма дата за нейното основаване ", даде обещание Болтън, представен от РИА Новости, съобщи Агенция " Фокус ".
По-рано в коридорите на Общото заседание на Организация на обединените нации след срещата на " петте " интернационалните медиатори (Русия, Обединеното кралство, Франция, Германия, Китай) и Иран ръководителят на дипломацията на Европейски Съюз Федерика Могерини разгласи основаването на специфичен механизъм, който ще разреши на европейските компании да вършат бизнес с Иран, макар излизането на Съединените щати от нуклеарната договорка с Техеран и опасността от глобите на Съединени американски щати.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР