Главният съдия на Световната купа по художествена гимнастика в София

...
Главният съдия на Световната купа по художествена гимнастика в София
Коментари Харесай

Невяна Владинова: Преди състезания винаги е много по-натоварващо

Главният арбитър на Световната купа по художествена гимнастика в София Невяна Владинова разкри, че работата към организацията на надпреварата е била доста натоварваща. В последна сметка конкуренцията мина доста добре, включително с триумфи за родния отбор.

Боряна Калейн, Стилияна Николова и ансамбъла на България завоюваха общо осем медала (три златни, четири сребърни и един бронзов) от шампионата, който се организира от петък до неделя.

" Световната купа мина доста умерено, по този начин както имах вяра, че ще мине. На надпреварите постоянно е по този начин - преди началото - дните са много по-натоварващи чисто физически и душевен, в сравнение с по време на съревнование “, показа Невяна Владинова.

С четири оценки завърши Стилияна Николова, която стана шампионка на финалите на топка и на лента, както и втора на обръч и в многобоя. Боряна Калейн е първа в многобоя и втора на финала на бухалки. Грациите от ансамбъла Магдалина Миневска, София Иванова, Камелия Петрова, Рейчъл Стоянов и Маргарита Василева имат сребро на финала на три ленти и две топки и бронз в многобоя.

Невяна Владинова е част от екипа, забъркан в организацията на конкуренцията. Тя благодари за оказаното ѝ доверие.

„ За мен първо бе изключителна отговорност да бъда основен арбитър на съревнование от подобен висок сан, второ съм доста признателна за доверието, което бе гласувано към мен. Благодаря на целия екип, който бе до мен през миналите три дни, както и на госпожа Марсия Аверсани за скъпия опит, който натрупах в работата си с нея ", приключи Невяна Владинова, представена от федерацията по гимнастика.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР