Главният редактор на сайта за разследваща журналистика BIRD.BG - Атанас

...
Главният редактор на сайта за разследваща журналистика BIRD.BG - Атанас
Коментари Харесай

Атанас Чобанов алармира: Близки на Путин имат имоти по Черноморието ни, но властта бездейства

Главният редактор на уеб страницата за проверяваща публицистика BIRD.BG - Атанас Чобанов, за следващ път сигнализира, че българското държавно управление не прави нищо във връзка с парцелите на съветски жители, които имат съмнителна известност.

Ето какво написа Чобанов в персоналния си Facebook профил:

В Лондон и Биариц окупират парцелите на Путин и близки до него олигарси. А у нас?

Човекът на фотографията до Путин е Сергей Чемезов, сътрудник от Комитет за Държавна сигурност (на СССР) още от времето, когато са работили в Германска демократична република. Сега той е началник на Ростех и е глобен от Съединени американски щати и Европейски Съюз.

Неговият наследник Александър има апартамент над 200 квадратни метра с плувен басейн и тераса на покрива в комплекс " Истрея Палас " в курорта Св.св. Константин и Елена. Купил го е на ниска цена от деятел на Движение за права и свободи и ченге от Държавна сигурност.

Съседи на Александър Чемезов са други високопоставени руснаци, близки до режима в Кремъл, в това число " масажистът на Путин " Константин Голошапов.

Всичко това беше разкрито в следствие на BIRD.BG и съветския проверяващ уебсайт iStories, който в този момент е разгласен за нежелана организация в Русия.

Няколко пъти обръщам внимание на " властта на смяната ", че би трябвало да се запорират тези активи. Глас в пустиня.

А другояче целият комплекс е подобаващ за окупация и настаняване на бежанци!!!

Как да стигнете до хотел " Естрея Палас " и хотел " Естрея Резиденс "

По пътя Варна-Златни пясъци (Е87) се навлиза в отбивката за КК „ Св.Св. Константин и Елена “. След прекосяване на полицейския надзорен пункт при първото кръстовище се продължава напряко. След към 100м при завой на дясно на първата пресечка се намира входът на хотел „ Естрея Резиденс “, продължавайки още 100м ще достигнете входа на хотел „ Естрея Палас “.

GPS координати: 43°13`51.6 " N 28°00`36.0 " E (43.231000 28.010000)
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР