Главният редактор на новините в БТВ Гена Трайкова напуска телевизията,

...
Главният редактор на новините в БТВ Гена Трайкова напуска телевизията,
Коментари Харесай

И Гена Трайкова напуска БТВ

Главният редактор на новините в БТВ Гена Трайкова напуща малкия екран, оповестява " ". Тя е декларирала желанието си пред новото управление незабавно след освобождението на в края на предходната година.
Според информацията, Трайкова си потегля в този момент, откакто е прецизирала и последните детайлности с новия шеф Антон Хекимян. Най-вероятно още на следващия ден новините на Би Ти Ви ще имат нов основен редактор.
 Гена Трайкова: Ще продължа да описвам истории Гена Трайкова: Ще продължа да описвам истории
Гена Трайкова е едно от най-емблематичните лица от ефира. Вече 14 години чаровната водеща и екранният й сътрудник Венелин Петков излизат...
" Да, Гена съобщи предпочитание да напусне, само че ще дадем повече информация, в това число за нейния правоприемник на поста, в допълнение ", прецизират от БТВ пред " ". Според медията решението решението на Гена Трайкова е било предстоящо. Тя беше най-близкият сътрудник на Венелин Петков в продължение на 20 години, като дълго време двамата водеха централните вести, а от 2014 година ги ръководеха взаимно.
Освен Гена Трайкова евентуално от малкия екран ще си тръгне и Валя Гиздарска, която е началник на настоящите излъчвания. Очаква се на двата поста да бъдат назначени хора, определени от Хекимян, като е доста евентуално те да са от продуцентския екип на " Тази заран " – предаването, което той води към този момент 7 години. Почти несъмнено е, че мястото на Гиздарска ще бъде заето от Искра Владимирова - дълготраен продуцент на утринния блок. В спортния отдел към този момент не се плануват промени. Шеф там е журналистката Владислава Лазарова.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР