Главният прокурор Сотир Цацаров разпореди да бъде направена проверка защо

...
Главният прокурор Сотир Цацаров разпореди да бъде направена проверка защо
Коментари Харесай

Цацаров даде срок от 3 дни на Гешев да провери защо БНР онемя

Главният прокурор Сотир Цацаров разпореди да бъде направена инспекция за какво през днешния ден, 13 септември, между  06:00 и 11:00 часа беше спряна стратегия " Хоризонт " на БНР. Проверката ще се извърши под директното управление на зам.-главния прокурор Иван Гешев, който е и единствен претендент за мястото на Цацаров. Оперативната работа ще е на ДАНС, Съвет за електронни медии и КРС.
В известието на прокуратурата се споделя, че прекъсването било оповестено в 21:16 часа на 12 септември, с пояснение за авансово планувана техническа профилактика и след приемане на писмо – информация от ДАНС за основаната по този метод заплаха за застрашаване на националната сигурност, поради статута на БНР като стратегически обект. БНР е стратегически обект за националната сигурност по подкрепяне и запазване на жителите, при положение на нужда от известяван и предупреждаване на популацията при бедствия, повреди и рецесии.
Новината идва след абсурда със Силвия Великова и понижаването ѝ в служба като водещ на " Преди всички " на " Хоризонт ", както и светкавичното ѝ възобновяване единствено няколко часа по-късно. А шефът на " Хоризонт " Николай Кръстев си подаде оставката на нарочна конференция, като особено за прекъсването на радиото изясни, че БНР говорили с НУРТС да не се прави, само че все пак се случило.
Дали инцидентно прекъсването на предавателите съответства тъкмо с момента, в който на Силвия Великова беше лишен правосъдния сектор? Кръстев по този начин и не призна такова нещо и отхвърли, че емблематичната журналистка е намалена поради рецензиите ѝ към Иван Гешев !
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР