Главният прокурор Иван Гешев е на посещение в Силистра, става

...
Главният прокурор Иван Гешев е на посещение в Силистра, става
Коментари Харесай

Гешев отиде в Силистра и детски център Биберон се оплака от обиск

Главният прокурор Иван Гешев е на посещаване в Силистра, излиза наяве от обява на  " Силистренски бряг ". Според медията към момента няма официална информация за задачата на визитата и за резултатите от него.

Веднага след това  " Силистренски бряг " осведоми, че собственичката на детски център " Биберон " -  Пламена Тончева е декларирала , че са били извършени обиск и инспекция, от представители на икономическа и престъпна полиция, на обекта й.  Търсени са били акцизни артикули. Тръгнали са си, без да намерят нищо, твърди тя.

Не излиза наяве в прав текст дали става дума за един от обектите на полицейските инспекции, които всекидневно съпътстват или предшестват пътуванията на основния прокурор до съответното обитаемо място.

От профила на Иван Гешев в  Twitter  излиза наяве през днешния ден, че той продължавал битката с битовата престъпност в Добрич и Силистра, които са на територията на Апелативен район-Варна.  Обвинител №1 оповестява за разкрити две убийства - едно в Добрич и убийството от през вчерашния ден в ситовското село Искра.  Отделено е и място, за уважението му към професионализма на проверяващите прокурори и служители на реда, работещи в сложни условия, напомня силистренското издание

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР