Главният мениджър на ЦСКА Стойчо Стоилов не скри разочарованието след

...
Главният мениджър на ЦСКА Стойчо Стоилов не скри разочарованието след
Коментари Харесай

Стойчо Стоилов: И срещу Левски ние ще градим, те ще се бранят

Главният управител на ЦСКА Стойчо Стоилов не скри разочарованието след изненадващото нулево тъждество на “Армията” с Пирин (0:0). Един от шефовете на “червените” не спести рецензиите си към играта на отбора в нахлуване, като загатна, че е допустимо даже някои от играчите в редиците на Стамен Белчев да са подценили противника. Въпреки незадоволителното показване довечера, Стоилов е убеден, че ЦСКА е по-стойностният тим и ще завоюва дербито с Левски идната седмица.

“Тази вечер единственото, което ни липсваше, беше голът, което, несъмнено, не е по никакъв начин малко. В предни позиции имахме обстановки, които трябваше да изиграем по-добре и да осъществяваме. Аз съм максималист и постоянно има какво още да искам от представянето на тима. Атаката несъмнено ни изневери. Очаквахме Пирин да играе по този начин. Треньорите добре бяха разузнали противника. Може би имаше известно подценяване. Това са доста значими точки, които няма къде да се наваксат за огромно съжаление”, разяснява Стоилов пред уеб страницата на "червените ".

“Не мисля, че резултатът довечера обаче ще повлияе на представянето ни против Левски. Имаме една седмица да се подготвим добре за конфликта. Очаквам да е мач като днешния - ние да се опитваме да градим. Всичко опира до това кой първи ще вкара гол. Не би трябвало да разчитаме на един футболист. Всички в тима имат темперамент и могат да допринесат за триумфа. Ако сме задружни, ще спечелим. Смятам, че сме по-добрият отбор”, добави още основният управител на ЦСКА.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР