Главният мениджър на ЦСКА-София Стойчо Стоилов бе изключително афектиран след

...
Главният мениджър на ЦСКА-София Стойчо Стоилов бе изключително афектиран след
Коментари Харесай

Стойчо Стоилов избухна: Никаква дузпа! Убиват футбола, но ние ще сме на финал

Главният управител на ЦСКА-София Стойчо Стоилов бе извънредно обиден след загубата с 2:3 от Ботев (Пловдив) в първи 1/2-финален дуел от шампионата за Купата на България. Бившият футболист на Пирин (Благоевград), ЦСКА, Добруджа и Литекс се нахвърли гневно на основния съдия Николай Йорданов, като дефинира съдийството му в днешния дуел като “убийство на футбола”.

“Ние не сме желали да удържаме резултата, а да победим. Фактори като съдийството обаче не ни разрешиха да го създадем. Това, което се случи довечера, е насмешка. Визирам дузпата и втория гол на Ботев (Пловдив). При попадението има безспорен фаул за жълт картон в центъра. Подминава се, провеждат контраофанзива и ни вкарват”, гневен бе Стоилов.
 Ботев (Пд) - ЦСКА-София @@@
“При 0:2 е мъчно, само че ние съумяхме да се върнем в мача и с човек по-малко. Хандбал в наказателното поле имаше по-късно, само че се вършат на луди. Като е дадена една дузпа, за какво да не се даде втора? Убийство на футбола - това вършат. Ние обаче сме по-стойностният тим и ще продължим”, сподели още един от шефовете на “червените”.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР