Главният мениджър на коментира очакванията си за предстоящата среща на

...
Главният мениджър на коментира очакванията си за предстоящата среща на
Коментари Харесай

Краси Балъков: Очакваме труден мач със Славия, жалко, че нито един от двата тима не победи в ЛЕ

Главният управител на разяснява упованията си за идната среща на “червените” със в неделя (25.10). Според него това ще бъде тежък мач, без значение от неприятния старт на “белите” в шампионата.

“Очакванията са постоянно едни и същи, да играем добре и да спечелим 3 точки. Знаем, че няма да е лек мач, Славия набра сили и самочувствие след успеха в последния си мач. Готови сме за тази среща, уповавам се футболистите да се раздадат на терена.

Винаги промяната на един треньор има реакция. Тарханов е бил преди този момент в Славия и не е нов. Това им промени самочувствието и желанието за смяна в тях се видя още в първия им мач с него. За нас е ясно, че мачът няма да е елементарен, само че ние си имаме лични цели и не ни интересуват съперниците.

Не може да се приказва за подценяване. Славия е мощен противник. Те просто имаха много проблеми при започване на шампионата, само че това не може да ни заблуждава. Надявам се да ги обезвреждаме и да играем нашия футбол - атрактивен и офанзивен”.

Балъков разяснява и състоянито не ЦСКА 1948, като съобщи: “На първо място, тимът сподели, че схваща какво желаеме от него. Влезе доста остро в този мач за Купата и сподели, че е израснал. Резултатът пристигна от сериозния метод на момчетата. Това ни даде опцията да пуснем 2-3 по-млади футболисти и да им дадем опция да опитат от мъжкия футбол.

Разбира се, че след всяка победа тимът пораства. Със самочувствие и игрови темп, който придобива. Това, което споделих за тимовете ни в Европа, се отнася и за нас. Ние сме с нов тим, с нови футболисти и ни трябваше време да се сработим. Сработването ни продължава към момента. Славия, по-късно и, това са все здрави борби и би трябвало да почистваме нещата, които считам, че ни липсват.

На Камбуров му спестихме мачът с. В момента се усеща в положително положение, пълностоен е и няма да имаме проблеми с него. има проблем единствено от контузените футболисти. Радостно е, че Чочев и Орачев са в положително положение, тъй че имаме избор за този мач и няма проблеми. При Галин нещата са добре, само че не знам дали ще се рискува с него”, добави някогашният футболист.

Той разяснява и загубата на и ЦСКА-София, като съгласно него престижът на българския футбол и състезание не е на толкоз високо равнище по отношение на Европа.

“За клубния ни футбол е тъпо, че нито един от двата тима не съумя да победи, само че знаете, че и двата отбора са възобновени и с доста нови футболисти. Тези футболисти не бяха почнали дори предсезонна подготовка с отборите си. Това е картината в българския футбол. Ние нямаме финансовите средства като други европейски клубове, с цел да вземам футболисти по време на подготвителния интервал.

Нито Лудогорец, нито ЦСКА-София дават оптималното, на което са способни. Трябва да стискаме палци и дай Боже да излязат от групата, с цел да трупаме точки и 4 тима да са в групата на Лига Европа след време. В момента обаче българският футбол не е толкоз влиятелен в Европа”, приключи Краси Балъков.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР