Главният изпълнителен директор на Tesla Inc. Илон Мъск заяви в

...
Главният изпълнителен директор на Tesla Inc. Илон Мъск заяви в
Коментари Харесай

Илон Мъск чака "логично обяснение" на аферата с фалшивите акаунти в "Туитър"



Главният изпълнителен шеф на Tesla Inc. Илон Мъск съобщи в понеделник по време на събитието All-In Summit 2022 в Маями, че към момента чака " разумно пояснение " за броя на подправените и спам сметки в " Туитър " (Twitter), като в същото време акцентира, че компанията отхвърля да изясни тази спекулация.

Развитието идва часове, откакто изпълнителният шеф на Twitter Inc. Параг Агравал изясни в  обществените медии, че компанията е " мощно подтиквана да открива и отстранява допустимо най-вече спамове ". " Всеки, който допуска друго, просто бърка “, удостовери Агравал.

Въпреки казуса с подправените и спам профили, Илон Мъск съобщи, че евентуална договорка по придобиването на Twitter " не е изключена ", само че на по-ниска цена.

През уикенда Мъск изрази подозрения по отношение на неговата договорка по закупуването на Twitter заради хипотетично съществуване на спам и подправени сметки в платформата на обществената медия.



Тогава Илон Мъск съобщи, че екипът му " ще направи случайна извадка от 100 почитатели в @Twitter ", с цел да тества констатацията, че по-малко от 5% от ежедневните консуматори на обществената мрежа са подправени сметки. " Приканвам други да повторят същия развой и да видят какво ще открият “, добави милиардерът.

Предприемачът разгласи в петък, че договорката му за придобиване на Twitter е отсрочена " в очакване на детайлности, подкрепящи изчислението, че спам/фалшивите сметки в действителност съставляват по-малко от 5% от потребителите ".

Изчисленият брой на подправени сметки е част от подадената от Twiiter информация и се отнася за първото тримесечие на 2022 година

Междувременно основният изпълнителен шеф на Tesla Inc. подлага на критика и актуалната администрация на Съединени американски щати, като сподели, че повода за мощно растящата инфлация се крие в практиката на държавното управление да печата долари.

По време на All-In Summit 2022 в Маями, Мъск акцентира, че Съединените щати евентуално са в криза, която евентуално ще се утежни. Освен това той твърди, че администрацията на Тръмп има чиновници, които са постигнали повече по време на управническия мандат на някогашния президент на Съединени американски щати.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР