Главният изпълнителен директор на Binance говори за обръщането на инвеститорите

...
Главният изпълнителен директор на Binance говори за обръщането на инвеститорите
Коментари Харесай

Инвеститорите се насочват към стабилни монети, които не са обвързани с щатски долари

Главният изпълнителен шеф на Binance приказва за обръщането на вложителите към постоянни монети, които не са обвързани с щатския $.

Чанпен Джао, основен изпълнителен шеф на Binance, прегледа сегашния регулаторен напън, пред който е изправен нейната постоянна монета BUSD .

Той също по този начин акцентира, че в бъдеще вложителите може да се насочат към постоянни монети, които не са свързани с щатския $, и към алгоритмични постоянни монети.

Защо постоянните монети са значими?

Според Джао постоянните монети остават от значително значение в промишлеността, защото разноските на множеството хора към момента се пресмятат във фиатни валути.

Стабилните монети, деноминирани в щатски долари, са най-популярните. Повечето хора употребяват цените в щатски долари, когато пресмятат възвръщаемостта и разноските за криптовалути .

Намаляващата известност на постоянните монети, обвързани с щатски долари

Въпреки това, заради регулаторния напън върху основаните в щатски долари постоянни монети, Джао счита, че известността на тези активи може да намалее и промишлеността да потърси други възможности.

Департаментът за финансови услуги на Ню Йорк (NYDFS) неотдавна подреди на Paxos, компанията, която емитира и оперира BUSD в партньорство с Binance, да спре да сече постоянни монети поради нарушение на законите за отбрана на вложителите.




Търсене на други благоприятни условия

Джао изясни, че участниците в промишлеността ще бъдат принудени да търсят други разновидности за постоянни монети.

Сривът на стабилната монета TerraUSD (USTC), в допълнение усложнен от проблемите на борсата FTX , може да е провокирал това прекосяване към постоянни монети, които не са основани на щатски долари.

Според него това развиване евентуално ще докара до повече артикули, основани на евро или японски йени и сингапурски долари.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР