Главният изпълнителен директор на Български пощи“ Богдан Теофанидис призова възрастните

...
Главният изпълнителен директор на Български пощи“ Богдан Теофанидис призова възрастните
Коментари Харесай

"Български пощи" призовават пенсионерите да не се струпват в пощенските клонове в ранните часове



Главният изпълнителен шеф на „ Български пощи “ Богдан Теофанидис прикани възрастните хора да не се струпват в пощенските клонове в ранните часове, с цел да получат пенсиите си. Той направи инспекция в няколко пощенски клона, където беседва със чиновниците на пощите и с възрастни хора.

" Още един път призоваваме хората за две неща: едното е - по опция да заобикалят утринните часове, с цел да няма скупчвания и да не чак на опашка, и второто - подсещаме, че пенсиите се изплащат по непрекъснат адрес и този месец ", уточни шефът на " Български пощи ".

Първият ден от началото на раздаването на възрастните хора по гишетата в пощата опашки няма, откри репортерска инспекция. Заради хакерската офанзива, която се случи преди няколко дни, не всички услуги, предлагани от пощите са възобновени изцяло, по тази причина и този месец средствата на възрастните хора ще се раздават единствено в пощенските станции по местоживеене и ще се изплащат по ведомост.

Пенсионерите, получаващи пенсиите си по банков път, ще ги получат по банкова сметка и за тях смяна няма, изясни Марина Пелова - касиер в Софийската централна поща.

Междувременно Теофанидис увери, че вършат всичко по силите си пощите да проработят на цялостен потенциал допустимо най-скоро.

Заради хакерска офанзива в системите на " Български пощи " пенсиите се изплащат само по сегашен адрес. Именно поради нея останалите пощенски услуги са недостъпни, а управлението на пощите бе заменено.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР