Главният инфекционист на САЩ д-р Антъни Фаучи смята, че американският

...
Главният инфекционист на САЩ д-р Антъни Фаучи смята, че американският
Коментари Харесай

Д-р Фаучи предупреждава Тръмп за имунитета му срещу COVID-19, той даде отрицателен тест за коронавирус

Главният инфекционист на Съединени американски щати доктор Антъни Фаучи счита, че американският президент Доналд Тръмп най-вероятно е развил имунитет против новия ковид, само че не е ясно за какъв брой време. Фаучи разяснява това пред CNN, съобщи БГНЕС.
Специалистът беше помолен да разяснява изказванието на водача на Белия дом, че той към този момент няма ковид и е развил имунитет против него. " Това е правилно за избран интервал. Не знаем какъв брой дълго продължава тази отбрана ", сподели Фаучи. Говорейки за американския президент, той съобщи: " Той има реакция на имунитет, която евентуално ще го защищити от повторна зараза. "
 Twitter още веднъж маркира изявление на Тръмп като ”фалшива вест ” Twitter още веднъж маркира изявление на Тръмп като ”фалшива вест ”
Твърдение на Доналд Тръмп в Twitter още веднъж бе маркирано като подвеждаща информация. Става дума за новината, с която американският прези...
" Но с това би трябвало да се работи с нараснало внимание. Тъй като сме записали редица случаи, при които се оповестява, че хората се заразяват наново. Това са случаи, които са добре документирани ", добави Фаучи. Според него е имало обстановки, когато хората са се заразявали още веднъж " няколко седмици " след възобновяване. А към този момент има и първи смъртен случай в света след!
Тръмп разгласи, че е инфектиран с ковид, както и брачната половинка му Мелания през нощта на 2 октомври. По-късно същия ден президентът дойде в медицинския център " Уолтър Рийд " в Бетесда, Мериленд. На 5 октомври американският президент напусна болничното заведение и се върна в Белия дом. Тръмп съобщи в края на предходната седмица, че е развил имунитет против ковид.
Междувременно американският президент към този момент даде негативен тест за ковид.
Още: " "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР