Главният готвач Джейми Оливър заяви, че е "натъжен" след като

...
Главният готвач Джейми Оливър заяви, че е "натъжен" след като
Коментари Харесай

Ресторантската верига на Джейми Оливър пред фалит

Главният готвач Джейми Оливър съобщи, че е "натъжен " откакто веригата му от заведения за хранене разгласи, че е пред банкрут и сложи в риск 1300 работни места. Компанията е минала под административно ръководство като форма за отбрана от кредитори при банкрут. Групата, която включва италианската верига на Джейми, Barbecoa и Fifteen, назначи KPMG за админи. Общо 25 ресторанта са наранени, 23 от които са от веригата Jamie's Italian.

Оливър акцентира, че прави оценка какъв брой мъчно е това за всички наранени. "Бих желал да благодаря и на всички клиенти, които ни харесаха и поддържаха през последното десетилетие, същинско наслаждение е да ви служим. Ние стартирахме Jamie's Italian през 2008 година, предлагайки огромна стойност и доста по-качествени съставки, най-хубавите в класа стандарти за хуманно отношение към животните и необикновен екип, който споделяше обща пристрастеност към страхотната храна. И направихме тъкмо това ", съобщи Джейми Оливър, представен от БиБиСи.

Веригата заведения за хранене на Оливър е следващата жертва на сложната среда на огромните търговски улици във Англия. Бизнесът на известния готвач се сблъска с компликации през последните две години, като редица негови заведения за хранене затвориха. През 2017 година Оливър затвори последния от заведенията за хранене си Union Jacks и закри списанието си Jamie, което съществуваше близо 10 години. През декември същата година готвачът вложи и 3 млн. паунда от личните си пари в ресторантьорския бизнес.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР