Главният администратор на Хонконг Кари Лам обяви в сряда, че

...
Главният администратор на Хонконг Кари Лам обяви в сряда, че
Коментари Харесай

Хонконг забрани полетите от осем големи държави заради Омикрон



Главният админ на Хонконг Кари Лам разгласи в сряда, че държавното управление постанова нови противоепдемичнни ограничавания заради опасенията, свързани с коронавирусния вид Омикрон, съобщи Ройтерс.

Хонконг, който желае да ползва строгата китайска тактика за нулево заразяване, разгласи възбрана за полети от осем страни след огнище на разновидността Омикрон, което породи при личен състав на самолетната компания.

Държавите със възбрана на полети, включени в листата, са Австралия, Канада, Франция, Индия, Пакистан, Филипините, Обединеното кралство и Съединени американски щати. Забраната ще бъде в действие от 8-и до 21-ви януари 2022 година, уточни Кари Лам.

Лам също по този начин сподели, че от петък месните управляващи в Хонконг ще забранят храненето на закрито след 18:00 часа и ще затворят за най-малко две седмици плувни басейни, спортни центрове, питейни заведения и клубове, музеи и други места. Ще бъдат анулирани бъдещите круизни пътувания.

" Все още не виждаме пета вълна, само че сме на ръба “, сподели Лам.

Глобалният финансов център се придържа към тактика за нулева приемливост, като значително се изолира от света и постанова драконовски ограничения и скъпо струващ карантинен режим.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР