Главата на семейството – Александър е биолог. Регистрирал е повечето

...
Главата на семейството – Александър е биолог. Регистрирал е повечето
Коментари Харесай

Семейство Дуцови – осем под един покрив

Главата на фамилията – Александър е биолог. Регистрирал е множеството танцуващи мечки и основал първия екип за слагане на нашийници за следене на мечките в България. Стефка е психолог, който работи като HR в българска компания. Благодарение на тази компетентност съумява да вкара организация и ред в многолюдната фамилия. Семейството се радва на близнаците Михаил и Асен, съвсем на шест, и на 4-годишната Мария. Под покрива на Дуцови са приютени и Хопър и Рия – домашни любимци, избавени от улицата, които съжителстват в цялостна естетика и мир с котето Грей.

 Разнообразие от фермерски усети в Lidl Разнообразие от фермерски усети в Lidl
За осми следващ път многообразие от фермерски усети ще зарадва клиентите на Lidl. Тази събота и неделя магазинът на веригата на бул....
Самите Дуцови се дефинират като „ световни Lidl-исти “ – тъй като пазарят в разнообразни магазини на веригата, даже и когато са отвън България. А главната причина за това е съотношението качество-цена. Пазаруват един път седмично, постоянно със лист, който постоянно надвишават, изключително когато минат около нехранителния подбор. Инструментите и облеклата за децата са измежду най-честите изкушения. Всеки си има обичан артикул и измежду храните – сирена, бирени пръчици, хамбургери, прясна паста, само че всички единомислещо най-вече обичат прясното месо от зимната селекция на Lidl. Именно с него Стефи подготвя обичания качамак с пръжки и фасул в гърне с наденица.
Тайната на домашните предписания на Стефи може да видите на.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР