Гласуването като технология не изисква никакво усилие, а като подготовка

...
Гласуването като технология не изисква никакво усилие, а като подготовка
Коментари Харесай

Благодарим ви, че гласувахте!

Гласуването като технология не изисква никакво изпитание, а като подготовка не лишава доста време. Ако, несъмнено, държите да сте готови. Но защото в този момент е съвременно „ всеки самичък да си решава”, се чака преди да вземе решение, човек да събере малко информация. Така че, да обяснявате, че сте се изморили да гласувате, е просто смешно.

Ноември е, тъй че не можете да се оправдаете с плануваната си лятна почивка. Времето не е уместно нито за лов на риба, нито за вървене за гъби. Предвид условието за зелен документ и сериозното количество инфектирани, развлеченията в неделния ден, също са много лимитирани. Така че отделете половин час и идете до секцията, в която гласувате.

Факт е, че същинското гражданско общество се образува, когато неговите членове са дейни и упражняват правото си на избор постоянно щом получат опцията да го създадат. Вероятно не харесвате огромна част от хората, които от заран до вечер ви заливат с обещания или обвинявания от телевизионните екрани. И имате цялостно право да сте ядосани. Но въпреки всичко прегледайте описите на претендентите на другите партии. Със сигурност измежду тях има хора, които познавате и на които вярвате. Гласувайте за персони, а не за партии.

Промените не стават с магическа пръчка. Но упражняването на изборното право е гражданският най-малко, който всеки от нас следва да покрие, в случай че желае да взе участие в тези процеси и гласът му да бъде чут. Гласуването дава право по-късно да пожелаваме от политиците да съблюдават обещанията си, понижава ролята на купения избор, понижава ролята на фалшификациите и не на последно място плаши политиците, които разчитат само на партийните ядра.

Всеки глас има значение! Намерете вашият човек и гласувайте за него!

Екипът на TrafficNews ви благодари!
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР