Гласовете за изключване на членове на Конгреса са изключително редки

...
Гласовете за изключване на членове на Конгреса са изключително редки
Коментари Харесай

105 републиканци гласуват за изключване на опозорения Джордж Сантос от Конгреса

Гласовете за изключване на членове на Конгреса са извънредно редки и изискват болшинство от две трети от Камарата на представителите. Председателят Майк Джонсън и по-голямата част от републиканското управление в Камарата на представителите гласоподаваха срещу изключването му.

Гласуването добавя необикновено странната разходка на господин Сантос като претендент и определен чиновник. След като в началото загуби конкуренцията си в регион в Лонг Айлънд през 2020 година, господин Сантос и шепа републиканци размениха местата, които бяха дали своят вот за президента Байдън през 2022 година, когато демократите в Ню Йорк се показаха по-слабо на фона на опасения за престъпността. Г-н Сантос наподобява представляваше нов вид републиканец като гей латиноамериканец с бразилско завещание.

Но новокурсникът от Ню Йорк републиканец се трансформира в гръмоотвод, преди даже да постави клетва, откакто голям брой медийни отчети демонстрираха, че е имал измисли няколко елементи от историята на живота си, като лъжата за работа в...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР