Гилдията на екранните актьори отмени своята 118-дневна стачка от полунощ,

...
Гилдията на екранните актьори отмени своята 118-дневна стачка от полунощ,
Коментари Харесай

Стачката на актьорите в Холивуд приключи

Гилдията на екранните артисти анулира своята 118-дневна стачка от среднощ, откакто най-сетне реализира консенсус с компании като Disney и Netflix за нов контракт, включващ по-значително възнаграждение и защита против потреблението на изкуствения разсъдък. Очаква се актьорите да се върнат на снимачните площадки, както и хиляди други чиновници, свързани с развлекателната промишленост.

 

В известие, изпратено до членовете на профсъюза, договарящите показват, че договорът се прави оценка на повече от 1 милиард $ и ще разреши на членовете да градят постоянни кариери.

 

Алиансът на филмовите и телевизионни продуценти, който съставлява студиата, разяснява, че е удовлетворен от съглашението и разгласи чисто нов блок от стрийминг стратегии, без да предлага детайлности. Касае се за дълготрайни заплащания за шоута след първичното им стартиране. Сделката към момента би трябвало да бъде утвърдена от борда на синдиката и членовете. Този развой може да отнеме седмици, само че се планува съглашението да бъде признато, заяви БГНЕС.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР