Гигантски неоткрити зверове, подобни на легендарното чудовище от Лох Нес,

...
Гигантски неоткрити зверове, подобни на легендарното чудовище от Лох Нес,
Коментари Харесай

Чудовището от Лох Нес „не е само“, тъй като тайни зверове „се крият в езерата на Обединеното кралство“, предупреждава ловец

Гигантски неоткрити зверове, сходни на именитото страшилище от Лох Нес, може да са разпръснати из Англия и да се крият в нашите реки, твърди специалист по неуловимото творение.

Анди Макграт има вяра, че има повече от шепа сходни зверове, които плуват из нашите водни дълбини. Той документира морски змии и други „ живи вкаменелости “, за които се твърди, че живеят във водни тела в Обединеното кралство.

Това би означавало, че Неси, чието битие към момента е във въздуха, не е сама. Въпреки че мнозина се съмняват, че водният исполин може да съществува в шотландското езеро Лох Нес, в този момент се търсят още по-неуловими водни колоси. Макграт приказва за опцията за други, по-малко известни същества като Falmouth Bay и Lake Windermere.

Експертът по зверовете Макграт сподели на Star: „ След като посетих Лох Нес и други езера и изследвах безбройните причини по отношение на вероятната идентичност на това „ създание “, аз персонално се придържам към убеждението, че Неси и другари най-общо...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР