GFS Sport обяви поредното значимо събитие в спортния си календар.

...
GFS Sport обяви поредното значимо събитие в спортния си календар.
Коментари Харесай

Започват записванията за футболния семинар по методиката Боавен

GFS Sport разгласи следващото значимо събитие в спортния си календар. Ето какво написаха в уеб страницата си:

" Щастливи сме да обявим следващото значимо събитие в богатия състезателен календар на GFS Sport!Този път то е ориентирано към всички треньори в детско-юношеския и мъжкия футбол, към всички шефове на академии и скаути, които желаят да се развиват и вървят стремително напред и нагоре по стълбицата на триумфа.

Затова ви споделяме и добре пристигнали на първия футболен семинар по Методологията Боавен!

Методиката, която е дело на френския експерт Робер Боавен е допълнение към отборните тренировки и дава значими резултати в усъвършенстването на състезателите на равнище детско-юношески и мъжки футбол.

Самият Робер Боавен идва в България за провеждането на семинара си, с цел да разкрие за какво и по какъв начин неговата Методология работи и кара от ден на ден клубове да я внедрят в подготвителните си стратегии.

Конкретните образци не липсват!

След провеждането на семинара си в клуба от Лига 1 на Франция Монпелие, господин Боавен се увери за следващ път в успеваемостта на Методиката, която носи неговото име. Отзивите след тридневния курс в Монпелие бяха отлични и демонстрираха, че Методология Боавен е идея, която от ден на ден ще се вписва в бъдещето на футбола и подготвителния развой. Лион също започнаха да обръщат съществено внимание на самостоятелната и характерната подготовка с избрани състезатели, които са в графата конвертируеми играчи. Подготовка, която добавя по отличен метод отборните тренировки. В редица други френски клубове, а и освен, от ден на ден се убеждават в успеваемостта на способите на Робер Боавен. Да не забравяме, че Методологията му сподели отлична успеваемост и в интервала на Робер като старши треньор на дублиращия състав на Каен по времето, когато първият отбор на Нормандци беше в Лига 1 на Франция. Тогава господин Боавен внедрява Методиката и тя дава отлични резултати с няколко играча, които демонстрират сериозен напредък и минават на идващите равнища във футболното си развиване с помощта на нея.

А кой в действителност е Робер Боавен?

Визитката му през годините приказва красноречиво: Технически шеф на Катарската Футболна Федерация, Главен управител на Котон Спорт в Камерун, с който взе участие в Африканската Шампионска Лига, Директор на футболните академии на Амиен, Гренобъл, където стартира и развива международния първенец с Франция Оливие Жиру, Луан-Кюизо, Ал Ахли, Литекс Ловеч по времето, когато господин Ганчев стартира плана за академията си и му би трябвало проектант. Е точно господин Робер Боавен влиза повече от сполучливо в обувките на архитекта и дава страховит подтик на плана за значима футболна школа, от която излизат след това голям брой национални състезатели... Това е единствено част от значимия професионален път на Робер Боавен.

От скоро време господин Боавен е и консултант в школата на ПФК Хебър Пазарджик, която демонстрира сериозен напредък и упоритост да се развива по модела на западните футболни академии.

През последните години Робер Боавен се концентрира напълно върху структурирането и развиването на футболната си Методология, с цел да я внедри в голям брой клубове. И с право защото последователно тя се трансформира във водеща при спомагателните характерни и самостоятелни тренировки, които обгръщат всички съставни елементи от футболната игра и допълват прелестно отборните подготвителни сесии. Методология, която се приспособява към характерностите на всеки състезател, неговата позиция на терена, както и други аспекти, които господин Боавен ще разкрие по време на семинара си в София.

Семинар за образование по Методологията Боавен, който ще се организира на 26-27-28.02.2021 (Петък-Събота-Неделя) при следната стратегия:

Ден 1 (Петък 26 Февруари 2021)
17:00-20:00 часа

1. Презентация на Методологията Боавен

2. Анализ и идентифициране на един предстоящ гений

3. Демонстрация на терена

Ден 2 (Събота 27 Февруари 2021)
17:00-20:00 часа

1. Намиране и използване на най-точната и печеливша тактика

2. Демонстрация на терена

Ден 3 (Неделя 28 Февруари 2021)
17:00-20:00 часа

1. Използване на менталната подготовка приспособена към Метода Боавен

2. Демонстрация на терена

3. Дискусия, продан и спор

Таксата за присъединяване в семинара е в размер на 180 лв.!

Можете да се възползвате от нашата отстъпка при ранни записвания до 11.02.2021 година и да се запишете за 150 лв. за целия семинар!

Мястото на осъществяване на семинара е Баухаус Арена в София.

Обучението включва както теоретична, по този начин и практическа част на терен с голям брой демонстрации.

Симултантният превод от френски на български е подсигурен и ще се реализира в действително време от Евгени Найденов.

Записванията се реализират на телефон 0888 88 11 02 и/или имейл адрес [email protected]

Записвания за семинара се одобряват до 19.02.2021 година в това число.

Като огранизатор на събитието, екипът на GFS Sport следи изкъсо наредбите в Република България по отношение на епидемиологичната конюнктура в страната и се приспособява по отношение на тях. По този метод с изключение на физическото наличие за лекциите в теоретичната част, сме планували вид и за онлайн осъществяване на теорията по Методологията Боавен при положение на нужда. Цялата практическа част и демонстрациите от семинара на терена ще се проведат въз основата на Баухаус Арена.

Очакваме ви, време е за френски почерк с господин Робер Боавен и неговата Футболна Методология! ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР