Героят за Лудогорец от победата с 4:0 над Етър Клаудиу

...
Героят за Лудогорец от победата с 4:0 над Етър Клаудиу
Коментари Харесай

Героят за Лудогорец: Искам да остана, тук ми харесва

Героят за Лудогорец от успеха с 4:0 над Етър Клаудиу Кешерю проговори за бъдещето си в клуба. Румънският голаджия е с изтичащ договор с разградчани, само че желанието му е да остане. Кешерю призна това след хеттрика си срещи Етър, като добави, че ще се бори за голмайсторския приз в шампионата, само че без това да пречи на резултатите на отбора.

" Беше необикновено, да стартира, да играя, беше същинско наслаждение да осъществявам този хеттрик. Отдавна не го бях правил. Хубаво бе за мен, че бях титуляр. Винаги съм убеден, даже когато съм запаса. Накрая спечелихме доста удобно, това е най-хубавото.

Аз съм войник, даже когато не въвеждам постоянно желая да съм замесен в екшъна. Винаги когато се събудя имам жадност да работя, да работя и да продължа да работя. Обичам да въвеждам. Моята позиция е такава, че би трябвало да оказвам помощ на тима с попаденията си. Радвам се, че Върджил Мисиджан се завърна с положителен яд, вкара ужасно попадение. Искам да продължа този миг и да продължа да се любувам дружно с сътрудниците си.

Тук ми харесва. Изпитвам наслаждение. Трябва да беседваме с хората, които вземат решение това. Ако намерим метод да продължим това, аз се любувах на повече от 2 години тук. Искам и последните месеца да преминат по този начин, в случай че не се получат нещата, ще си потегли. Това е ориста ", разяснява Кешерю пред " Диема Спорт " след мача.

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА
Първа лига, сезон 2017/2018 - телевизионна програма
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР