Героинята Саманта Джоунс в продължението на Сексът и градът е

...
Героинята Саманта Джоунс в продължението на Сексът и градът е
Коментари Харесай

Ким Катрал с покана за втория сезон на И просто така

Героинята Саманта Джоунс в продължението на " Сексът и градът " е изпратена да живее в Лондон - това е обяснението за отсъствието й, пишат от " Daily Mail ".

„ Не можехме да оставим Саманта да се скита из Ню Йорк и Шарлот и Миранда да не поддържат връзка с нея. Просто нямаше да има смисъл ", споделят източници, близки до идната продукция " И просто по този начин " по HBO Max.

" Да я изпратим в Лос Анджелис не беше вид, защото го направихме в първия филм, по тази причина концепцията Саманта да живее в Лондон беше идеалният метод да я запазим невредима и да разбираем отсъствието й ", разсъждават от екипа. Зрителите ще научат, че тя се радва на живота си в Англия, макар че се е скарала с Кари ", издават още те.

Междувременно споделят също, че в края на сезона Кари ще направи величествен жест, с цел да опита да върне Саманта.

" Кари е тази, на която й е по-трудно без Саманта и към края на " И просто по този начин " ще видите по какъв начин Кари се пробва да възроди другарството им ", издават те.

 

EXCLUSIVE: Where is Samantha Jones? Sex and the City reboot sees Kim Cattrall's character move overseas https://t.co/GTwBjiBUzL
— Daily Mail Celebrity (@DailyMailCeleb) November 24, 2021
Липсата на паметния облик на Саманта несъмнено ще бъде усетена в идните сезони. Създателите на сериала обаче са оптимисти за бъдещето: " Имаме огромни очаквания, че до момента в който стартираме фотосите на втория сезон, Ким ще се причисли към шоуто и Саманта Джоунс ще се завърне триумфално в Голямата ябълка. Искаме Ким назад. Липсата й на снимачната площадка също се усети. Желанието ни е тя да се върне за бъдещи сезони. Саманта Джоунс е една от най-обичаните героини, а Ким е феноменална актриса, която се превъплъщава безупречно в облика й. Тя би трябвало да се завърне, в случай че не поради нас, то поради почитателите, които я обожават ".

Сценаристите са оставили малка врата в края на първия сезон за евентуалното завръщане на Катрал. А ние стискаме палци тя въпреки всичко да склони и да подсигурява, че вторият сезон ще бъде под знака на нейния автентичен сексапил. Все отново Саманта Джоунс никога не разрешава да ни бъде скучно.

 
Нов филмов откъс на продължението на " Сексът и градът "
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР