Германци - противници на ваксините и на Covid мерките, масово

...
Германци - противници на ваксините и на Covid мерките, масово
Коментари Харесай

Има ли германски антиваксъри в Ахелой

Германци - съперници на имунизациите и на Covid ограниченията, всеобщо бягат в България, където липсва надзор и на противоепидемичните ограничения се гледа „ през просото “ “. Това. Авторът Валтер Майр твърди, че антиваксърска общественост се е формирала в черноморския курорт Ахелой, където съгласно него живеят 60 немски жители, привлечени от по-свободния режим у нас.
„ Не са антиваксъри. Повечето са с ваксини, а другите са със документ за антитела. Още от вратата си демонстрират “, споделя пред българските медии Гергана Тодорова, която работи в хотелския комплекс, разказан в публикацията.

Тодорова дефинира публикацията в немското издание като „ цялостна неистина “ и споделя, че хората се „ събират, хапват си, приказват си, забавляват се “. Заради медийния интерес обаче следващата им постоянна колекция не се е състояла.

Преселниците са на друга възраст. Според поданици на Ахелой там не живеят 60 германци.

„ Няма такова нещо “, споделя за публикацията Димитър Горанов, също гражданин на комплекса, който е разказан като жилище на немските преселници. По думите му не повече от двайсетина германци населяват хотела.

„ Има и чехи тук, има и поляци, и руснаци, и украинци. “

Повече чуйте в звуковия файл. 
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР