Германското списание Шпигел съобщи, че е спечелило съдебния спор покрай

...
Германското списание Шпигел съобщи, че е спечелило съдебния спор покрай
Коментари Харесай

"Шпигел" спечели делото срещу Роналдо покрай скандала за укриване на данъци

Германското списание " Шпигел " заяви, че е спечелило правосъдния спор около абсурда за укриване на налози със звездата на " Ювентус " Кристиано Роналдо.

Със правосъдно решение в края на февруари 2017 година на " Шпигел " беше неразрешено да разгласява информация от Football Leaks за данъчни злоупотреби на Роналдо, Месут Йозил и треньора Жозе Моуриньо. Тримата бяха част от " Реал " (Мадрид) при започване на десетилетието.

Списанието беше застрашено от санкция от 250 хиляди лв., само че апелира решението. Две години по-късно съдът в Хамбург отсъди в интерес на " Шпигел ", който резервира правото си да разгласява информация по абсурда с укриване на налози в испанския футбол.

Роналдо се призна за отговорен по делото. Той избегна влизане в пандиза, защото съгласно испанското законодателство първа присъда до две години затвор се заменя с пробация.

В началото на годината Роналдо се яви в съда в Мадрид, с цел да удостовери съглашението с данъчните управляващи в Испания. През лятото двете страни се схванаха 33-годишният футболист да заплати 18.8 милиона евро против присъда за 23 месеца.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР