Германското правителство ще отложи планираното повишение на цената на природния

...
Германското правителство ще отложи планираното повишение на цената на природния
Коментари Харесай

Отлагат повишаването на цената на газа в Германия

Германското държавно управление ще отсрочи плануваното покачване на цената на природния газ, провокирано от понижените доставки то Русия. Това оповестяват неназовани представители от държавното управление на Федералната република и Бундестага, представени от организация " Ройтерс ".
Прочетете още
Повишаването на цените бе планувано, с цел да се покрият внезапно покачилите се разноски на вносителите на синьо гориво, като се предвиждаше промяна нагоре да има и за тези консуматори, които имат контракти на закрепена цена. Това обаче, става известно, е главната спънка пред желанията на немското държавно управление, защото към една четвърт от всички германци са на закрепени контракти.

Потърсен за коментар, немският енергиен министър е отказал да приказва по въпроса. Плановете на Берлин бе формалното покачване да бъде оповестено през август, само че от чернова на проекторешение, с което разполага " Ройтерс ", излиза наяве, че проектите се трансформират, като се планува цената да бъде поправена на всеки три месеца предвид на цената на природния газ все още.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР