Германският вътрешен министър Хорст Зеехофер представи плана си за миграцията.

...
Германският вътрешен министър Хорст Зеехофер представи плана си за миграцията.
Коментари Харесай

Зеехофер показа как Германия ще се бори в бъдеще с мигрантите

Германският вътрешен министър Хорст Зеехофер показа проекта си за миграцията. По-строг надзор, ускорени процедури за приемане на леговище и улеснено депортиране са главните детайли в него, оповестява Българска национална телевизия.

Според Зеехофер проектът е извънредно нужен на Германия и е част от смяна на политиката на страната за мигранитите. С Австрия обстановката е ясна и има сделка, в този момент би трябвало да се договаря с Гърция и Италия, сподели министърът. Представянето на документа се забави с към месец поради различия сред съдружните сътрудници в държавното управление - Християнсоцаилния съюз на Зеехофер и Християденмократичния - на канцлера Ангела Меркел, точно на тематика миграция.

След тежки договаряния, в които Зеехофер заплаши и с оставка, беше реализирано компромисно решение.

„ Целта на този проект е не да ядоса хората, а да сътвори ред. Гражданите би трябвало да знаят въз основата на какви правила се получава леговище тук. Ние си оставаме страна с либерлано мислене, оставаме хуманна страна, която дава отбрана на нуждаещите се. Но в това време нерегламентираното оставане в страната би трябвало да бъде прекъснато “, сподели Зеехофер.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР