Германският първенец Байерн Мюнхен обяви, че голмайсторът на отбора Хари

...
Германският първенец Байерн Мюнхен обяви, че голмайсторът на отбора Хари
Коментари Харесай

Кейн под въпрос за мачовете на Англия, в Байерн го чакат за Дер Класикер

Германският отличник Байерн Мюнхен разгласи, че голмайсторът на тима Хари Кейн, който контузи левия си гален при успеха с 5:2 в гостуването на Дармщат, ще може да се причисли към националния тим на Англия. Нападателят ще се възвръща под зоркия взор от лекарите на „ Трите лъва “.

В Англия оповестяват, че Кейн има късмет да играе в другарските срещи, както против Бразилия идната събота, по този начин и против Белгия три дни по-късно. Според Bild, обаче е по-вероятно нападателят да пропусне двете инспекции и се чака да бъде подготвен за Дер Класикер против Борусия Дортмунд на 30 март.

Междувременно, баварците оповестиха, че Рафаел Герейро, която също получи разтежение в лявото горно бедро, няма да може да се причисли към националния тим на Португалия и ще остане в Мюнхен да се възвръща.

Новоизлюпеният немски национал Александър Павлович, който беше заменен прнудително против Дармщат с лека контузия на главата, няма да има проблем да се причисли към Маншафта и може да направи дебюта си за селекцията на Юлиан Нагелсман за идните инспекции против Франция и Нидерландия.

ℹ️ Ankle injury for Kane, thigh muscle strain for Guerreiro. All-clear for Pavlović to join up with the national team.

Get well soon, lads!
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР