Германският национал Кай Хавертц получава най-високата заплата в Арсенал, съобщава

...
Германският национал Кай Хавертц получава най-високата заплата в Арсенал, съобщава
Коментари Харесай

Новобранецът Кай Хаверц е с най-висока заплата в Арсенал

Германският национал Кай Хавертц получава най-високата заплата в Арсенал, оповестява уеб сайтът Capology.com, като се базира на изследване на журналиста Тоби Принс. Пристигналият от Челси атакуващ халф или нападател прибира брутно по 14.56 милиона паунда на година.

След претрупан трансферен интервал това лято, Арсенал би трябвало да е сглобил много по-силен състав спрямо предходната година и да бъде конкурентен на повече фронтове и по-дълго време.

Деклан Райс, Хавертц и Юриен Тимбер се причислиха към тима против съществени заплати, до момента в който Давид Рая пристигна чартърен.

И без изненада, две от новите попълнения - Хавертц и Райс, оглавиха незабавно и класацията с най-скъпите контракти. И макар че заплатите на играчите са поверителна информация, този уеб страница дава значително надеждни оценки, въпреки и да не претендира за 100-процентова акуратност и пълнота.

Според медията най-скъпоплатеният футболист в Арсенал сега е Хавертц с 280 хиляди паунда на седмица или 14.56 милиона от британската валута на сезон. Втори е Габриел Жезус с 265 хиляди паунда на седмица или 13,780 милиона на година.

Райс държи третото място с 240 хиляди на седмица, а топ 5 допълват Томас Партей (200 000) и Букайо Сака (195 000). И до момента в който две от новите попълнения са в топ 3, то капитанът на отбора Мартин Йодегор е отвън първите 10 по финансови доходи. Той е чак на 12-о място в тима със 112 хиляди паунда на седмица или 5,980 милиона на година.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР