Германският национал Илкай Гюндоган получи враждебно посрещане от феновете на

...
Германският национал Илкай Гюндоган получи враждебно посрещане от феновете на
Коментари Харесай

Гюндоган получи освирквания от феновете в Германия за снимката с Ердоган

Германският национал Илкай Гюндоган получи враждебно посрещане от почитателите на отбора в контролата със Саудитска Арабия. Бундестима победи с 2:1, само че халфът беше освиркан от трибуните на " БайАрена " в Леверкузен поради фотографията си с турския президент Реджеп Ердоган преди месец.

Гюндоган се появи на терена в 57-ата минута, заменяйки Марко Ройс, само че още с влизането си на игрището получи освирквания. Те не стопираха до края на мача.

В средата на май Гюндан и Месут Йозил се срещнаха с турския държавен глава в посолството на Турция в Лондон. Тогава халфът на " Манчестър сити " подари фланелка на Ердоган " с надпис " С голямо почитание към моя президент ".

Двамата играчи са от турски генезис, само че са родени в Гелзенкирхен и в никакъв случай не са играли даже за юношеските обединения на Турция. Действията им преди месец бяха наказани от Германския футболен съюз (DFB) и поради тях беше свикана специфична среща.

Въпреки това Гюндоган и Йозил попаднаха измежду 23-ата избраници на Йоахим Льов за международното състезание в Русия. Йозил не игра против Саудитска Арабия поради лека травма.

" Гюндоган е част от националния тим на Германия и тези освирквания не оказват помощ. Какво толкоз е сторил? Важното за мен е, че игра добре. Освен това той към този момент сподели, че е правилен на немските полезности ", разяснява след мача Льов.

Всичко, което би трябвало да знаете за: Световното по футбол (144)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР