Германският министър по семейните въпроси, Лиза Паус, призова за по-добра

...
Германският министър по семейните въпроси, Лиза Паус, призова за по-добра
Коментари Харесай

Групата Рамщайн обвинена в сексуални посегателства

Германският министър по фамилните въпроси, Лиза Паус, прикани за по-добра отбрана на почитателите по време на концерти след вълната от изказвания за полово принуждение против фронтмена на рок групата Рамщайн, съобщи Агенция Франс Прес.


Според известия в немските медии няколко дами са обвинили 60-годишния Тил Линдеман, че ги е причаквал и полово насилвал на празненства след концерти.

Служители в Олимпийския парк в Мюнхен, където Рамщайн би трябвало да изнесат четири концерта тази седмица, обявиха, че всички празненства след концертите са анулирани.

" Особено младежите би трябвало да бъдат по-добре предпазени от набези ", съобщи Лиза Паус.

Тя прикани да се основат предпазени зони за дамите по време на концертите, както и да се употребяват така наречен екипи за осведомление, които да се оправят със подозрения за полови похищения.

Тя също по този начин настоя за унищожаване на системата " Row Zero " на Рамщайн, която предлага ВИП концертно преживяване на определена група почитатели, в това число опцията да застанат тъкмо пред сцената, преди да получат достъп до празненство след концерта.

Нови ограничения за отбрана би трябвало да бъдат разисквани " бързо и съответно ", съобщи Паус и прикани за " сериозен спор по отношение на отговорността на артистите и промоутърите към техните почитатели ".

Скандалът избухна, откакто младата ирландка Шелби Лин разгласява в обществените мрежи изказване, в което споделя, че е била дрогирана и опипвана от Линдеман на празненство зад кулисите във Вилнюс.

Оттогава няколко други дами излязоха с изказвания за полово посягане на концерти на Rammstein.

В анкета, оповестена във вторник, вестник „ Билд “ заяви, че болшинството от хората приканват да се анулират оставащите концерти от европейското турне на групата, до момента в който не се изяснят обвиняванията.

" Обвиненията засегнаха всички ни доста тежко и ние ги одобряваме извънредно съществено ", написа в изказване на групата, оповестено в Инстаграм.

" За нас е значимо почитателите да се усещат удобно и безвредно на нашите концерти - пред и зад сцената ", се споделя в известието.

Основаната през 1994 година метъл група е известна със своите смразяващи китарни рифове, разчупване на табута и театрални театрални шоута с доста пиротехника.

В песните им се преглеждат тематики от канибализъм до некрофилия, а самото име на групата припомня за злополуката на авиошоуто в Рамщайн през 1988 година, при която починаха 70 души и бяха ранени над 1000. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР