Германският министър на външните работи Аналена Бербок определи днес струпването

...
Германският министър на външните работи Аналена Бербок определи днес струпването
Коментари Харесай

Германският външен министър определи руските военни учения край Украйна като ескалация

Германският министър на външните работи Аналена Бербок дефинира през днешния ден скупчването от Русия на войски на границата с Украйна и провежданите от тях учения като ескалация, съобщи Ройтерс.
Всичко по тематиката: Напрежението НАТО-Русия 259
" Във боен проект, не виждаме никакви признаци на деескалация, а по-скоро противоположното. Струпването на съветски войски продължава, а в Беларус организираха учения към 30 хиляди бойци, елементи от които доста покрай украинската граница ", сподели Бербок на брифинг в йорданската столица Аман.

Дипломат норер едно на Берлин означи също съветските маневри в Черно море.

" Ето за какво се приготвяме интензивно за всички сюжети, несъмнено в тясна съгласуваност с нашите съдружници и сътрудниците ни от Европейския съюз ", съобщи немският външен министър.

" Има алена линия и това е суверенитетът на Украйна ", акцентира Бербок. Тя заключи, че Германия разнообразни ограничения, само че " по едно и също време с това работи за разговор ".
Всичко по тематиката: Напрежението НАТО-Русия 259  Русия: ЕС и НАТО дадоха отговор неуважително на писмото ни с въпроси за сигурността Русия: ЕС и НАТО дадоха отговор неуважително на писмото ни с въпроси за сигурността  Европейски Съюз към този момент няма да изтегля чиновниците си от Украйна Европейски Съюз към този момент няма да изтегля чиновниците си от Украйна  Япония приканва жителите си да изоставен Украйна Япония приканва жителите си да изоставен Украйна
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР