Германският министър на отбраната Кристине Ламбрехт си навлече нови критики,

...
Германският министър на отбраната Кристине Ламбрехт си навлече нови критики,
Коментари Харесай

В Германия военният министър пусна видео за Нова година, с което възмути опозиция и граждани

Германският министър на защитата Кристине Ламбрехт си навлече нови рецензии, откакто разгласява нетактично новогодишно видеообръщение, съобщи БНР.

В профила си в Туитър Ламбрехт разгласява 56-секунден новогодишен привет от центъра на столицата Берлин. В аматьорското видео, без микрофон и с неприятно качество на камерата, на фона на фойерверки тя приказва за войната в Украйна, коствала живота на хиляди военни и цивилни.

Germany’s Defense Minister Christine Lambrecht is coming under fire for poor communication after recording a New Year’s video in which she talks about Ukraine in front of fireworks going off

Germans wonder whether there aren’t better ways to send messages
— Visegrád 24 (@visegrad24)

" В сърцето на Европа се вихри война. В тази връзка през отиващата си година имах впечатляващи срещи с доста забавни и готини хора, за които съм признателна ", споделя министърът на защитата на Германия Кристине Ламбрехт, която от дълго време е считана за несъответствуваща за този пост.

Заради нетактичното видео социалдемократката е остро подложена на критика освен от опозиционни консерватори, само че и от военни специалисти и жители.

Много от тях настояват, че страната има потребност от " мощен министър на защитата с боен опит ".

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и !

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР