Германският канцлер Ангела Меркел вероятно има Паркинсон, съобщават световните осведомителни

...
Германският канцлер Ангела Меркел вероятно има Паркинсон, съобщават световните осведомителни
Коментари Харесай

След пристъпите: Поставиха тежка диагноза на Ангела Меркел

Германският канцлер Ангела Меркел евентуално има Паркинсон, оповестяват международните информационни организации, написа Блиц.

Според медията от Федералната република неврологичното заболяване е повода за пристъпите на тремор, които през миналия на минимум три пъти са раздрусали шефката на държавното управление в Берлин.

Изданието " Велт " стартира друга версия. Един от най-авторитетните вестници в Германия допусна, че разтреперването на Мерекел се дължи на изтощеност.

Най-тиражираният таблоид във Федералната република " Билд " е изискал през днешния ден от държавното управление да популяризира публично информация за здравния статус на премиера.

Друго немско издание - вестник " Кьолнер Щат Анцайгер " също приканва през днешния ден Меркел да изясни дали има здравословен проблем, съобщи ДПА.

" На политиците не е неразрешено да се разболяват - те имат правото да се възвръщат и лекуват от изцеждащата силата им виновна работа.

Една болест обаче се трансформира в политически проблем, в случай че не може повече да се подсигурява, че (политиците) са в положение да извършват своите отговорности с цялата си сила ", написа немското издание.

" Много евентуално е в тази ситуация с Меркел да няма учредения за безпокойствие. Възможно е нейното (треперене) да е от време на време и лимитирано до моменти, когато тя стои изправена. Но може и да не е по този начин.

Канцлерката ще постъпи добре със самата себе си, в случай че прояви самодейност и изясни тези опасения. В противоположен случай тя няма да има свободата да стои настрани от този спор ", разяснява " Кьолнер Щат Анцайгер ".

Меркел и нейни представители са заявявали, че канцлерът няма хронични болести.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР