Германският канцлер Ангела Меркел ще се опита да убеди останалите

...
Германският канцлер Ангела Меркел ще се опита да убеди останалите
Коментари Харесай

Меркел иска затваряне на всички ски курорти в Европа


Германският канцлер Ангела Меркел ще се опита да убеди останалите евролидери да се вземе общо решеие за Европейски Съюз за затваряне на всички ски курорти тази зима като мярка против ковид. Преди време Германия разгласи, че няма да приема туристи в зимните си курорти, само че Австрия, да вземем за пример, ще приема посетители.

Ски сезонът наближава и ние ще се постараем да се договорим в Европа по отношение на опцията за затваряне на всички планински ски комплекси, сподели Меркел в изказване пред Бунтестага.

От думите й стана ясно, че строгите ограничения в Германия могат да останат в действие и след Нова година. В резултат на въведените към този момент ограничения – затваряне на заведения за хранене и питейни заведения и възбраните за събиране на доста хора, германците са лимитирали контактите си към 40%.

Германия към този момент съумя да не претрупа лечебните заведения, само че това е първичен триумф, който не е дълготраен, посочи още Меркел. Тя добави, че незабавната нужда от превръщане на наклонността към този момент не е реализирана, а растежът на инфектираните е в затой, само че на високи равнища.

Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР