Германският Хофенхайм ще бъде без двама играчи за предстоящото си

...
Германският Хофенхайм ще бъде без двама играчи за предстоящото си
Коментари Харесай

Добра новина за Лудогорец от Германия

Германският Хофенхайм ще бъде без двама играчи за идното си посещение на Лудогорец в мач от Група „ С “ на Лига Европа. Заради травми срещата на „ Лудогорец Арена “ в четвъртък (28 септември) от 22:05 часа пропущат Керем Демирбай и Ермин Бичакчич.

Треньорът Юлиан Нагелсман заяви новината, че няма да може да разчита на двамата и за утрешния домашен дуел против Шалке 04 от 6 кръг на Бундеслигата.

24-годишният Демирбай има мускулна контузия, която ще го извади от игра за интервал сред 2 и 4 седмици. 27-годишният Бичакчич е с отчасти скъсване на кръстни връзки и ще бъде отвън игра за неустановен интервал от време.

Германският национал Демирбай е главен състезател на Хофенхайм. Халфът взе участие във всички мачове на отбора от началото на сезона във всички шампионати. Централният бранител Бичакчич взе участие в пет от срещите на отбора досега. Босненецът пропусна по две срещи от шампионата и една от евротурнирите.

Добрата вест за Нагелсман е, че евентуално ще може да употребява 22-годишния нападател Серж Гнабри, който е възобновен от контузията си.

РЕЗУЛТАТИ, ГОЛМАЙСТОРИ И КЛАСИРАНЕ В ГЕРМАНСКАТА БУНДЕСЛИГА - ТУК!

 
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР