Германският халф Емре Джан официално бе представен като футболист на

...
Германският халф Емре Джан официално бе представен като футболист на
Коментари Харесай

Емре Джан: Отказах много оферти, за да играя за Ювентус

Германският халф Емре Джан публично бе показан като футболист на Ювентус. Полузащитникът идва при " бианконерите " като свободен сътрудник, откакто договорът му с Ливърпул изтече.

" И преди да дойда знаех, че това огромен клуб. Можете сами да се убедите поради базата и подготвителния център. Това е първият ми ден, всичко е наред и съм благополучен да бъда тук.

Не имам вяра Световното състезание да докара проблеми за играчите ни. Юве разполага със мощни футболисти и това няма да повлияе. Считам, че няма футболист, за който не би било потребно, в случай че му се отвори късмет да играе дружно с Кристиано Роналдо. Честно казано, нямам концепция дали има контакти сред него и клуба. Фокусиран съм върху моята част, само че е ясно, че в случай че той пристигна, това ще е огромна договорка.

Клубът има положителни връзки с моя сътрудник от доста години. Знаех за какъв брой сериозен отбор приказваме - този нрав, това, че просто желаят да печелят трофеи. Аз пристигнах тук, с цел да подвигам титли. Първата ми цел е спечелването на Серия А, а след това - Шампионската лига. Знам, че този трофей убягва към този момент 22-23 години, по тази причина няма по какъв начин да не е измежду задачите ни.

Байерн и Реал? Имах доста предложения от много положителни тимове, само че взех решение да дойда в Юве, тъй като планът е доста огромен, тук се гонят съществени цели и желая да бъда част от това.

Наясно съм по какъв начин играе Ювентус, гледах доста техни мачове през предишния сезон. Всички в тима ме приветстваха доста прелестно и ме разпитаха за ваканцията и травмите ми ", съобщи Джан.

 Официално: Емре Джан подписа с Ювентус
Ювентус показа третото си ново попълнение

Договорът на Емре Джан със " Старата госпожа " е за 4 сезона
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР