Германският футболен съюз предложи 62-годишния Фриц Келер за президент на

...
Германският футболен съюз предложи 62-годишния Фриц Келер за президент на
Коментари Харесай

ГФС предложи шеф на Фрайбург за президент на организацията

Германският футболен съюз предложи 62-годишния Фриц Келер за президент на организацията. Футболната централа на Германия търси нов началник след напускането на Райнхард Гриндел през април. Келер е президент на Фрайбург от 2010 година насам и за момента е единствен претендент за управителния пост в немския футбол.

Гриндел напусна поста си, откакто беше подложен напрегнат поради приемането на приходи от дъщерно сдружение на Германския футболен съюз. Той е третият огромен началник на немския футбол, който се разделя с поста си след скандал. Преди него това се случи с Тео Цванцингер и Волфганг Нийрсбах.

" Няма никакво подозрение, че Фриц Келер е невероятна персона и има всичките нужни качества за този пост. Сигурни сме, че той е верният човек ", съобщи вицепрезидентът на Германския футболен съюз Райнер Кох.

Изборът за нов президент на немската футболна централа би трябвало да бъде изработен на 27 септември. Фриц Келер е вицепрезидент на Фрайбург от 1991 година, след което става и президент на скромния клуб от Баден-Вюртемберг. Снимки: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР