Германският футболен съюз организира конференция за човешките права във Франкфурт,

...
Германският футболен съюз организира конференция за човешките права във Франкфурт,
Коментари Харесай

Призоваха Катар: Премахне смъртното наказание за хомосексуалност

Германският футболен съюз провежда конференция за човешките права във Франкфурт, на която участва посланикът на Катар в Германия - Абдула бин Мохамед бин Сауд Ал Тани. На нея ЛГБТ почитател прикани Катар да отстрани смъртното наказване в страната за хомосексуализъм.

Представителят на почитателите - Дарио Минден се обърна към шейха и прикани страната, която ще бъде хазаин на Световното състезание по футбол в края на 2022 година да отстрани смъртното наказване за хомосексуализъм.

„ Аз съм мъж и обичам мъжете. Моля, свикнете с това или стойте надалеч от футбола. Защото най-важното предписание във футбола е, че той е за всички. Няма значение дали сте лесбийка или гей. Футболът е и за момчета, и за девойки.

Така че отменете смъртното наказване. Премахнете всички санкции за полова и полова еднаквост.

Футболът е за всички – това предписание е доста значимо. Не можем да ви позволим да го унищожите, без значение какъв брой сте богати. Можете да се присъедините към интернационалната футболна общественост и да бъдете хазаин на огромен шампионат, несъмнено. Но в спорта по този начин работи - би трябвало да приемете разпоредбите ”, съобщи Минден.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР