Германските военнослужещи би трябвало да се съсредоточат върху историята на

...
Германските военнослужещи би трябвало да се съсредоточат върху историята на
Коментари Харесай

Германската армия има нов кодекс за поведение след скандал с нацистки символи

Германските военнослужещи би трябвало да се съсредоточат върху историята на армията след Втората международна война, когато празнуват военната традиция, планува нов кодекс за държанието, признат като реакция на скандал от 2017 година с бойци, съхранявали нацистки знаци в казармите си, съобщи ДПА.

 © Българска телеграфна агенция / Bundeswehr / Jane Schmidt
Множеството разкрития предходната година сложиха в неловко състояние немската войска. До тях се стигна след различен скандал, при който боец с крайнодесни връзки основал подправена идентичност на сириец и кандидатствал за бежански помощи, с цел да притегли вниманието към проблемите в немската миграционна система.

Старите управителни правила за военните обичаи датират от 1982 година Оттогава немската войска " изцяло е сменила кожата си ", сподели генералният контрольор Фолкер Викер, съгласно който това е още една причина за обновяването. Той съобщи, че събитията от предходната година са същинско " разклащане за всички ни ".

Новите стандарти разрешават на военнослужещите да се концентрират върху всяка ера, която изискат, когато възпоменават военната история, стига това да подхожда на полезностите на службата.

Германската министърка на защитата Урсула фон дер Лайен подписа новия кодекс за държанието на гала в Хановер.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР