Германските власти се готвят за война между НАТО и Русия.

...
Германските власти се готвят за война между НАТО и Русия.
Коментари Харесай

Германия се готви за война на НАТО с Русия: Bild обяви датата

Германските управляващи се готвят за война сред НАТО и Русия. Според сюжета на Министерството на защитата на ФСБ тази война може да стартира през лятото на 2025 година след провалянето на украинските въоръжени сили във войната.

За това написа " Bild ", базирайки се на сякаш действителен скришен документ на Бундесвера.

Според материала в „ Ден X “ главнокомандващият на НАТО ще подреди прехвърлянето на 300 хиляди бойци към източния фланг. Този контингент ще включва 30 хиляди немски бойци.

Според изданието ескалацията на спора може да стартира още през февруари 2024 година, когато Русия стартира интензивно нахлуване против позициите на украинските въоръжени сили.

Тази обстановка, съгласно специалисти от немското издание, ще докара до оттегляне на украинските въоръжени сили.

„ Той разказва, до местонахождение и месец, дейностите на Руската федерация и Запада, кулминиращи с изпращането на стотици хиляди бойци на НАТО и неизбежното експлоадиране на война през лятото на 2025 година “, се показва в публикацията.

Журналистите акцентират, че специалистите назовават ​​Сувалкския кулоар сред Беларус и Калининградска област най-вероятното място на конфликта.

В същото време създателите на материала не могат да отговорят на въпроса по какъв начин ще приключи тази борба.

Първият заместник-председател на комисията по интернационалните въпроси на Съвета на федерацията Владимир Джабаров обаче, макар че не изключи сходно развиване на събитията, уточни " жълтината " на немския таблоид " Билд ". Според него не би трябвало да се има вяра на такива изявления, защото те са основани за реклама.

„ Можете да имате друго отношение към немските разследващи служби, само че не мисля, че при създаването на такива проекти те ще позволен приключване на такива данни “, сподели Джабаров.

На собствен ред, разяснявайки обявата на немското издание, прессекретарят на съветския президент Дмитрий Песков сподели, че Bild „ не се колебае да написа разнообразни „ утки “.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР